4 תשובות
בואי לפרטי אני יסביר לך
שמים מעט שמן במחבת, מגרדים עגבנייה מעט בצל וגמבה, מוספים על זה מעט מלח אחרי כחמש דקות להוסיף את הביצה, לערבב טוב, לבריאות.
בבקשה (:
מועכים עגבנייה על הרצפה, לוקחים מחבט ומרמים את העגבנייה עם יאה למחבת. אופס, קצת שערות ולכלכוך? ששש.. שמים במחבת בצל ותבלינים. כן כן כל מה שיש.. כן אפשר גם קצת חמאת בוטנים!
שוברים ביצה למחבת ומוצאים את הקליפות שאפשר להוציא... נותנים לזה להתבשל טוב טוב!
*שוחכים את השקשוקה שלנו לאחר שעה* קצת שחור? לא נורא! שחור יש רק בלחם וגם אותו אוכלים! בתאבון מתוקים:*
אנונימי