3 תשובות

בעיקרון מלח זה אחד התבלינים שהוא חובה בכל תבשיל חוץ מדג מלוח, אז ללא שמן זה אפשרי אבל מלח אני לא יודע
מישהו
בלי מלח, פשוט לא מוסיפים. כנ"ל לגבי שמן. כדי לעשות את האוכל טעים, יש כמה אפשרויות. תלו מה מבשלים. יש עשבי טיבול טחונים, שמוסיפים לתבשיל. יש כל מיני תבלינים, שנותנים טעם. הכי טוב, לדעתי, להוסיף ירקות, קשוא לאורז למשל, זה מצןין, שמיר, פטרוזיליה וכדומה.
יש סיר מיוחד לאדוי.
לפייה הטובה שלום,
בסיס השאלה הא התשובה, מאדים. יש סירים מיוחדים ומתקנים מיוחדים לצורך כך בכל חנות של כלי בית ניתן לרכוש.
כהתחלה, פשוט הכניסי לכלי עם מים מה שבא לך, תבשלי עד שמתרכך ולאכול, הבעיה היא כי המזון קצת ספוג מים.
לגבי טיגון-אני הרבה מאוד דברים עושה בתנור עם טיפ שמן ויוצא ממש מעולה כמו-מציות, שניצלים, כרובית, חזה עוף חבל על הזמן רק אומץ לנסות.

בהצלחה
באותו הנושא: