2 תשובות
						
						
					
							40 מעלות זה יכול להספיק, תלוי איזה אוכל ואיזו כמות.
							
						
							היי.. חסר נתון של משך זמן ההמתנה עד לארוחה ומצב פעולת התנור (טורבו או רגיל) בכל מצב תפעלו כך: החום האופציונלי לשמירה על אוכל חם הינה בין 75 -ל 120 מעלות, בזמן שמופעל תנור על טורבו בחום של 100 (אופציונלי) משך החימום יהיה עד 1 או 1.5 שעות לכל היותר כדי להגיע לאוכל חם דיו.. דברים יבשים כמו דג מטוגן, מאפה, שניצל, לחמניות, וכו.. לכל היותר 15-20 דקות על אותן מעלות.. עד כאן מתייחס לדברים בטמפרטורת החדר לערך.. דברים שהוצאו ישירות מהמקרר יתווספו לערך עוד כ 35 עד 45 לערך על הזמן הנ"ל.. נתונים שחייבים לזכור וטיפים1: תבשילים שמגיעים עם רוטב להוציא חצי שעה מהמקרר לפני הכנסתם לתנור (הרוטב נקרש) 2: מומלץ לשמור על תנור לח בעזרת תבנית קטנה או כלי עם מים חמים שמונח בתחתית התנור 3: לכווץ נייר אפיה לכדי כדור להרטיב במים 20 שניות לפתוח ולנער להניח על הכלי עם האוכל ולכסות בנייר כסף (שומר שהאוכל לא ישרף מלמעלה.4: הנתונים משתנים מעט מתנור לתנור..5: לפעולת תנור בלי טורבו להשתדל לחמם בשליש התחתון כדי להמנע מהשחמת יתר בחלקו העליון של התבשיל...chef eyal
							
						
											eyal
										
									באותו הנושא: