4 תשובות
זה מתכון לא נכון! זה המתכון, לוקחים 3 כוסות פתיתים (כוס=לכוס חד פעמי) מחממים הרבה מים חמים בקומקום וכשהמים קופץ שופכים 2 כוסות מים לסיר ואת ה3כוסות פתיתים קצת שמן ומחקים עד שזה מתבשל אם כול הזמן מערבבים בלי הפסקה (כדאי שלא ידבק)
אנונימי
יש לי מתכון ממש טעים לפתיתים עם רסק עגבניות-

תחממי שמן קנולה ותטגני בצל עד שיצהיב, תוסיפי טיפה כורכום. אחרי זה תוסיפי לבצל את הפתיתים, תטגני אותם בבצל עד שכל הפתיתים יהיו מכוסים בשמן ובבצל, לאחר מכן על כל כוס פתיתים ששמת, תוסיפי כוס מים רותחים. תוסיפי קופסה קטנה של רסק עגבניות, מלח, פלפל, ותסגרי את הסיר חלקית ל-6 דקות ותבשלי על אש קטנה, תערבבי מידי פעם.
אחרי 6 דקות תסגרי לגמרי את הסיר ל5 דקות שהאש סגורה לגמרי- ואסור לפתוח את הסיר בכלל בזמן הזה. להגיש ובתאבון:)

אם את רוצה פתיתים רגילים ללא רסק עגבניות (למרות שזה הרבה פחות טעים) תעשי את אותו הדבר מבלי להוסיף את הרסק.
כןס פתיתים, מים, חצמלח, פלפל, אפשר להוסיף גם אבקת מרק בטען עוף

בתאבון:)
לא מסובך, מחממים מים על הסיר ומכניסים את הפתיתים מחכים איזה חצי שעה מערבבים וזהו:) זה כמו ספגטי