2 תשובות
בבקשהה
קישורים מצורפים:
בצורה יותר פשוטה, חותכים ירקות (בצל, עגבנייה, גמבה ומשאת רוצה) שמים על מחבט עם שמן.
מערבבים עד שיתבשל קצת, בנוסף לכך שמים תבלינים (פלפל שחור/כמון/מלח/קורקום\פפריקה חריפה ומשאת רוצה) ומערבבים שוב היטב.
עכשיו שמים ביצים על הירקות ואין צורך לערבב, וכשרואים שהוא קיבל צבע ונראה בסדר אפשר להוציא.
מערבבים עד שיתבשל קצת, בנוסף לכך שמים תבלינים (פלפל שחור/כמון/מלח/קורקום\פפריקה חריפה ומשאת רוצה) ומערבבים שוב היטב.
עכשיו שמים ביצים על הירקות ואין צורך לערבב, וכשרואים שהוא קיבל צבע ונראה בסדר אפשר להוציא.
באותו הנושא: