4 תשובות
כי יש דברים פנימיים יותר בכל אוכל שאם אל מבשלים אותם טוב יכולים לגרום לנזק בגוף
ישנם דברים שאפשר לאכול ללא בישול
וישנם דברים שלא ניתן לאכול ללא בישול כי הם נועדו להתבשל
ולכן זה עושה כאבי בטן
בתאבון לני
וישנם דברים שלא ניתן לאכול ללא בישול כי הם נועדו להתבשל
ולכן זה עושה כאבי בטן
בתאבון לני
יש דברים שכן אפשר לאכול בלי לבשל כמו פירות, כמו, ירקות
אבל יש דברים שלבטן קשה לעכל אותם וזה יכול לסדוק שיניים
אבל יש דברים שלבטן קשה לעכל אותם וזה יכול לסדוק שיניים
יש חומרים מסויימים במזון שלא כדאי לאכול וחומרים אלה יוצאים מהמזון במהלך הבישול.
באותו הנושא: