התחברות
הרשמה
טעמו של השוקו - למה השוקו שמכינים במפעלים יותר טעים מהשוקו שאנחנו מכינים בבית, למה הוא פחות טעים ואם אתם יכולים תנו לי את המתכון לשוקו שלהם (בשקיות).
20 באוקטובר 2011, 15:30
שוקו
טעם
טעמים
מתכונים
מטבח
2 תשובות
שוקולית מים והמון חומרים כימים
א
אני שיר ובאלי חביתה
הם מכניסים לשם כל מיני חומרים ומלא סוכר..
א
אנונימית*
באותו הנושא:
איך מכינים שוקו? שוקולית חלב /שוקולית מים וחלב?
מה תגידו על מורה פרטית שמכבדת את התלמידים שלה בשוקו ועוגיות שהכינה?
אכלתי עכשיו 3 ארטיקים בטעם שוקו-שוקו מה אתם חושבים?
הכנת שוקו קר - איך מכינים שוקו קר? תודה לעונים.
מה יותר טעים שוקו קר או שוקו חם?
הכנת שוקו ללא גושים - איך לא יהיה לי גושים שמכינים שוקו עם אבקה?
הכנת שוקו מקופלת - איך להכין שוקו ביתי הכי טעים (כמה אבקה כמה חלב) שמעתי גם שיש שוקו מקופלת, איך מכינים ומה זה?
רק אני מרגישה אחרי גבינה/שוקו/חלב טעם מגעיל בפה?
איך מכינים שוקו חם? (חוץ מחלב ושוקולית במיקרוגל או שוקו מוכן במיקרוגל)
הכנת שוקו כמו ברשת ארומה - איך מכינים שוקו של ארומה?
נגמר לי אבקת שוקולית, ואני רוצה להכין שוקו חם, איך מכינים שוקו חם עם אבקת קקאו? ללא שוקולית