3 תשובות
אני אישית מכינה ככה..
להרתיח מים, לשים כפית קקאו, וסוכר או סוכרזית לפי הטעם..
ואז לשפוך רבע כוס מים רותחים, להקציף בינתיים חלב ואז למלא את כל השאר בחלב ^-^
אם יש לך מקציף חלב זה יותר קל ואז פשוט שופכים את החלב על שוקולית ומערבבים
מוזגים לכוס מים רותחים.
שמים לתוך המים הרותחים 3 כפיות גדושות של אבקת שוקו.
מוזגים חלב חם לכוס של המים הרותחים ושל השוקו. מערבבים.
שמים כמה מרשמלו וקש..
בתאבון (אפשר לחכות עד שהמרשמלו ימס אחרי זה לערבב ויהיה כמו קצפת ) (רצוי להשתמש במרשמלו לבן בלבד)