2 תשובות
לחם קל מכיל סיבים, רבים טחונים דק ויחסית פחות קמח אפילו הוא מלא.
לחם מלא מכיל כעשרים - ארבעים אחוזי קמח מלא. השאר זה קמח לבן.
לחם חום הוא בד"כ (אם כי יתכנו חריגים) לחם עשוי קמח לבן בתוספת קרמל בתור צבע.
הנזק של לחם זה משולש:
א) קמח לבן מקפח אותך בהיעדר כל רכיבי הגרעין הלא המינרלים וגם הויטמינים וכמובן הסיבים.
ב) הוא מקפיץ לך א הסוכר בדם כרבע שעה אחר אכילתו, כי הגוף הופך קמח לבן (שהוא כולו עמילן למעשה) לסוכר בדם תוך רבע שעה. זה מסוכן ביותר לחולי סוכרת, ומקדם אנשים בריאים לעבר מחלת הסוכרת.
ג) זהו אוכל שמשאיר אותך ברעב סמוי.
אכילת לחם מלא מזינה את המערכות שלך בחומרים המיוחדים המצויים בגרעין המלא. בהיעדר חומרים אלו אתה נותר רעב וחש צורך לאכול יותר.
זה מעודד השמנה, דרך הזלילה של לחם מקמח לבן ומוצריו.
בהצלחה
שוקי וייס- יועץ משפחתי
פרט, זוגיות, הורות
לחם מלא מכיל כעשרים - ארבעים אחוזי קמח מלא. השאר זה קמח לבן.
לחם חום הוא בד"כ (אם כי יתכנו חריגים) לחם עשוי קמח לבן בתוספת קרמל בתור צבע.
הנזק של לחם זה משולש:
א) קמח לבן מקפח אותך בהיעדר כל רכיבי הגרעין הלא המינרלים וגם הויטמינים וכמובן הסיבים.
ב) הוא מקפיץ לך א הסוכר בדם כרבע שעה אחר אכילתו, כי הגוף הופך קמח לבן (שהוא כולו עמילן למעשה) לסוכר בדם תוך רבע שעה. זה מסוכן ביותר לחולי סוכרת, ומקדם אנשים בריאים לעבר מחלת הסוכרת.
ג) זהו אוכל שמשאיר אותך ברעב סמוי.
אכילת לחם מלא מזינה את המערכות שלך בחומרים המיוחדים המצויים בגרעין המלא. בהיעדר חומרים אלו אתה נותר רעב וחש צורך לאכול יותר.
זה מעודד השמנה, דרך הזלילה של לחם מקמח לבן ומוצריו.
בהצלחה
שוקי וייס- יועץ משפחתי
פרט, זוגיות, הורות
לחם קל מכיל כמחצית מכמות הקלוריות של פרוסה רגילה או של פרוסה של לחם מלא.
יש מגוון רחב מאד של לחמים - לא רק אלו שציינת ויש לקרוא היטב את האותיות ע"ג המוצרים על מנת לוודאי בדיוק מה מכיל כל סוג של לחם.
יש מגוון רחב מאד של לחמים - לא רק אלו שציינת ויש לקרוא היטב את האותיות ע"ג המוצרים על מנת לוודאי בדיוק מה מכיל כל סוג של לחם.
באותו הנושא: