2 תשובות
תבשלי פסטה רגיל עם מלח ואז תוסיפי רוטב בולונז
קודם כל שמים ביר עם מים עם שמן ועם מלח עד שרותח ואז מוסיפים את הפסטה ואז אחרי 2-3 דקות מסננים ובינתיים את שוטף פעם אחרונה את הסיר מכל השאריות של הפסטה ואז את אותו סיר את מחזירה לגז ושמה 1 או 2 שיניי שום, איך וכמה שאת רוצה, עדיף קצוץ קצוץ ככה פחות תרגישי את השום וזה במקום בצל (מה ששאלת ) ולשקית שלמה-2 כוסות ספל מים או 4 כוסות של כוס חד פעמית, וגם שמן וגם 2 כפות רסק עגבניות ו-2 כפות אבקת מרק, ומגיעה לרתיחה ואז מוסיפה את המקרוני ומערבבת ומחסה ל-5/10 דקות ואז שוב מערבבת ובתיאבון:)
באותו הנושא: