4 תשובות
שמים מים מעל גובה הביצה בסיר קטן, מרתיחים לפחות 15 דקות, וזה מוכן, יש אומרים שאם שמים מעט מלח לפני כן וקסמי שיניים, אז הביצה לא מתפוצצת בהרתחה.
בסיר קטן שמים מים עם כמה ביצים שאתה רוצה
מחכה שהמים יבעבעו וכשהם מבעבעים מכבים את הגז
שואל השאלה:
על אש גדולה או קטנה?
על אש גדולה עד שמים כבר רותחים ואז אפשר טיפה להנמיך את הגז.
אבל זה לא משנה את יכולה שהמים ישארו על אש גבוהה כל התהליך.!
וכמובן לא לשכוח לכבות את הגז בסוף הבישול.
בהצלחה!
CUP