15 תשובות
שואל השאלה:
וואי תודה, מה הייתי עושה בלעדיך?
מישהו רציני?
אנונימי
סיר על הגז עם מים עד שרותחים ואז להוסיף את תפוחי האדמה, מבשלים עד שנועצים מזלג וזה רך.
בהצלחוש
שואל השאלה:
תודה רבה, כמה זמן בערך זה אמור לקחת?
אנונימי
אמ אין לי מושג נראה לי סביבות הרבע שעה.. אל תתפוס אותי במילה
שואל השאלה:
עפתי להכין, תודה רבה!
אנונימי
למה אתה מתכוון?
כלומר מה אתה רוצה להכין ממנו?
אני אוכל לעזור לך בכל הדברים בשביל ההכנות חח (אני אוהב מאוד לעבוד במטבח)
ובכללי בשביל להפוך אותו לרך אתה יכול להשרות אותו במים חמים עד שתוכל לתקוע בו כיסם והוא יעבור בצורה די חלקה.
מקווה שעזרתי :)
שואל השאלה:
תודה, אני רוצה להכין ממנו לביבות. יש לך טיפים אולי?
חח
אנונימי
אתה שם אותם בסיר עם מים ושם על הגז, תשים על אש בינונית ותבדוק מדי פעם עם מזלג אם הם רכים
ואפשר גם במיקרו אם באלך שזה יהיה מהיר יותר
שואל השאלה:
^תודה רבה!
אנונימי
כן חח אני יכול לעזור לך :)
ואילו לביביות אתה רוצה להכין? מתוקות או מלוחות
שואל השאלה:
מלוחות. ותודה רבה, מעריך!
אנונימי
מגרדים חמישה תפוחי אדמה לאחר הסרת הקליפה וחמש בטטות אם מעונינים לגוון בטעם.
ארבע ביצים טורפים קלות ומוסיפים לתפוחי האדמה והבטטות.
מוסיפים חמש כפות פירורי לחם פטרוזליה קצוצה שלוש כפות.
מערבבים הכל ביחד
מוסיפים מעט מלח ופלפל חריף ושום שלוש שיניים קצוץ.
יוצרים עיגולים משטחים אותם ומטגנים קלות.
בתאבון
שואל השאלה:
תודה רבה על העזרה, הולך לנסות.
פשוט אמא שלי הרבה פעמים מכינה לביבות ממש טעימות מהשאריות של פירה אז חשבתי שככה מכינים חחח
אנונימי
כדי להכין לביבות, צריך לגרד בפומפייה את הירקות, לערבב עם ביצים וקצת קמח ומלח ולהניח בצד.
להדליק אש מתחת למחבת עם שמן. כשהשמן רותח צריך להכניס גושים קטנים שטוחים. לאחר חמש דקות להפוך ולאחר עוד שתי דקות להוציא.
שואל השאלה:
תודה רבה
אנונימי