התחברות
הרשמה
למה מטגנים אורז לפני הבישול?
27 במרץ 2014, 04:16
אורז
בישול
טיגון
מטבח
אורז מלא
איך להכין
קטניות
2 תשובות
לא מחייב, לדעתי זה נטו מעניינים של טעם לאוכל.
תמיר
בשביל שיהיה מעט צבע וטעם לאורז
מ
מלי מלי מלי
באותו הנושא:
טיגון אורז טרם בישולו - למה מטגנים אורז לפני שמבשלים אותו, והאם מומלץ לטגן כך עוד סוגים של קטניות בכדי לשפר את טעמן (למשל: כוסמת, בורגול, או גריסים)?
בישול אורז עם עדשים - אני רוצה לבשל אורז עם עדשים אדומים. האם עלי להשרות את העדשים לפני הוספתם לאורז ואם כן, כמה זמן?
בישול אורז על גז - כמה זמן צריך לבשל אורז על הגז?
הפשרת עוף לפני בישול - מדוע יש להפשיר עוף לפני הבישול?
באיזה שמן מטגנים ציפס? זית?
בישול אורז מוצלח - איך לבשל אורז כדי שיצא אחד אחד?
בישול אורז דל שומן - כיצד לבשל אורז בריא ללא הרבה שמן?
שטיפת אורז - למה חשוב לשטוף אורז לפני בישולו?
בישול אורז דביק - איך עושים אורז דביק?
אם שמתי את הטלפון באורז למשך יומיים אפשר עדיין להשתמש באורז לבישול או לזרוק אותו?
איך מטגנים נקניקייה?