4 תשובות
בדרך כלל 20 דק' לשים לב שאין אחד מעל השני במחבת מומלץ באש בנונית בתאבון...!
אנונימי
אני אישית מכינה אותו בתנור, על טורבו (אם יש לך את זה בתנור. אם אין אז אפשר על רגיל), חום 180 מעלות, במשך כ20 דקות, לערבב מידי פעם. כדאי לשמן מעט את התבנית אך אפשר גם בלי.
יוצא טעים, כמו בטיגון רק בלי כמויות השמן
על אש גבוהה עד שמזהיב.
צ'יפסר גז הוא מכשיר מקצועי לטיגון בשמן עמוק.
ההפעלה היא פשוטה וקלה, בעזרת מנגנון שליטה מבוקרת ומדויקת על טמפרטורת השמן מנגנוני בטיחות מתקדמים למניעת התלקחות השמן, ואזור שמן קר שמונע את שריפתו.

כל אלו מביאים לקבלת תוצאות אחידות ואיכותיות של מזון אשר עבר טיגון.
בריא יותר, בטיחותי, אמין, קל לתפעול וקל לניקיון.
ממליץ!