התחברות
הרשמה
למה בבננה בשלה יש גלוקוז ובבננה ירוקה (בוסר) אין גלוקוז? מה הקשר בעצם להבשלת הפרי לבין כמות הגלוקוז בפרי?
5 באוקטובר 2014, 16:10
פירות
בננות
בננה
ביולוגיה
מדע
הבשלה
תשובה אחת
ניראה לי שהקליפה ניהיית צהובה אז היא מפרישה סוכרים והם חודרים לבננה שזה מה שעושה את הבננה מתוקה
z
ze12
באותו הנושא:
? בבנה בשלה יש יותר עמילן וגלוקוז מבננה ירוקה (בוסר)
אוהבים בננות? מי שעונה מקבל בננה חינם
ברכה על בננות - מה מברכים על בננה - בורא פרי העץ או בורא פרי האדמה? תודה לעונים וערב טוב.
הכנת גרבר בננה - איך מכינים גרבר בננה? אני רוצה להכין מחית בננה, ושתהיה חלקה וקצת נוזלית כמו במחית בננה הקנויה לתינוקות...
למה בננה בשלה מאוד מבצעת יותר נשימה תאית מאשר בננת בוסר?
אכילת בננות ועצירות - אכלתי מלא בננות ועכשיו יש לי עצירות זה קשור?
העלאת החום בעזרת בננה עם מלח - בננה עם מלח מעלה את החום?
איך לגרום לבננות ירוקות להבשיל?
כמה קלוריות יש בבננה וכמה בתפוח ירוק?
עונת הבננות - בננה היא פרי של חורף או של כל העונות?
בננות ודיאטה - האם כחלק מהתפריט היומי בדיאטה, מותר לאכול כל יום בננה?