התחברות
הרשמה
כשמכינים לזניה צריך לבשל את הדפים רגיל או שמכניסים אותם לתנור ללא בישול?
24 במאי 2015, 18:06
מתכונים
מטבח
בישול
אפייה
לזניה
אוכל איטלקי
אוכל
תשובה אחת
מכניסים אותם לתנור ללא בישול
c
cat_girl
באותו הנושא:
כשמכינים לזניה, צריך לבשל את דפי הלזניה לפניה הרכבת הלזניה, או שפשוט משאירים אותם יבשים עד לאפיה בתנור?
כמה קלוריות יש במנת לזניה שמורכבת מדפי לזניה ובשר טחון?
כשמכינים מנה חמה וזה פסטה אז צריך להוציא תמים לפני שאוכלים? או שמשאירים את זה ככה?
לפני שאופים עוגיות, צריך לחמם את התנור מראש כשמכינים את התערובת?
בישול אורז על גז - כמה זמן צריך לבשל אורז על הגז?
כמה זמן צריך בערך לבשל ביצים שיהיו קשות?
איך מבשלים עלי לזניה?
כמה זמן צריך לבשל ביצה?
כשמכינים מיץ גזר האם מספיק לשטוף אותו היטב במים חמים וסבון, או שחייבים לקלף?
כמה שכבות של דפי/עלי לזניה אמורים להיות בלזניה? כאילו כמה שכבות של דפים?
איפה משיגים פסטה טרייה של לזניה להכנה בבית?