3 תשובות
אם את לא שומרת בין בשר לחלב שימי חמאה או מרגרינה
אחרי שתפוחי-האדמה סיימו להתבשל, שופכים את המים וממשיכים לאדות אותם 2-3 דקות כדי שכל הנוזלים יתייבשו. מוסיפים חמאה או מרגרינה, מעט שמן זית, מלח ופלפל. ובתאבון.
אם את לא שומרת על כשרות, ממליצה לשים חלב. יוצא הכי טעים שיש, באמת! אני רצינית, ואל תצחקו עלי xd עם חלב זה הכי הכי טוב.
אם כן, שימי פשוט מים (רותחים, גם לגבי החלב).
ובכל מקרה, אם את אוכלת את הפירה סתם ואת שומרת על כשרוצ ממליצה לך לנסות עם חלב. זה הדבר הכי טעים xd
בתאבון, ובהצלחה (: