4 תשובות
תשאלי בקבוצות אפייה בפיסבוק.. יותר יעזרו לך
א. לשים עוד אבקת אפיה
ב. לא לפתוח את התנור בזמן האפיה וגם לא חצי שעה לפחות אחרי שהעוגה מוכנה
ב. לא לפתוח את התנור בזמן האפיה וגם לא חצי שעה לפחות אחרי שהעוגה מוכנה
1. להוסיף עוד חומרים
2. להוסיף אבקת אפייה
3. להקציף יותר
2. להוסיף אבקת אפייה
3. להקציף יותר
כן זה בסך הכל תלוי בכמות החומרים ולפעמים באופן ההכנה. תחפשי באינטרנט מתכון לעוגת גבינה גבוהה
באותו הנושא: