4 תשובות
זה תלוי עם זה עוגת גבינה עדיף להשאיר את העוגה בתנור ולפתוח את הדלת של התנור
בערך 20 דקות שלא תיפול
כל עוגה אחרת כדאיי להוציא אותה 10 דקות אחריי האפייה כדאיי שלא תשרף וגם לא תרד
אבל כל עוגה בסופו של דבר יורדת קצת מהנפח
מכניסים קיסם-אם אין נוזל עליו סימן שמוכן.
צרחן
כל עוד התנור חם, העוגה נאפת.
משמע - אם את לא מוציאה אותה את ממשיכה את האפיה (מלבד עוגת גבינה, כמו שנאמר ויוצאי דופן בהם המתכון מנחה לכך), לכן - מיד כשהיא מוכנה.
אחרי ששמים סירופ אפשר להשאיר את העוגה בתנור
פנינה
באותו הנושא: