2 תשובות
אל תפתחי את התנור הרבה בזמן האפייה לראות אם היא מוכנה זה מוציא את החום והעוגה שוקעת
ליאור
העוגה שוקעת בגלל שמוציאים אותה מחום לקור
ולכן כדאיי להוציא אותה בהדרגה, בהתחלה לפתוח את הדלת שתצתנן ואחר כך להוציא אותה
הקור מכווץ את העוגה
גם יותר מדיי להיות בתנור לא טוב בגלל שהיא יכולה להתפקע
חשוב לחמם את התנור לפניי הכניסה לתנור 180 מעלות
ולאפות לפי הכללים
ולכן כדאיי להוציא אותה בהדרגה, בהתחלה לפתוח את הדלת שתצתנן ואחר כך להוציא אותה
הקור מכווץ את העוגה
גם יותר מדיי להיות בתנור לא טוב בגלל שהיא יכולה להתפקע
חשוב לחמם את התנור לפניי הכניסה לתנור 180 מעלות
ולאפות לפי הכללים
באותו הנושא: