10 תשובות
פחות או יותר אותו דבר. שניהם פחמימה.
בטטה.
וזה שמעליי - אין שום דבר רע בפחמימות - יש דבר רע באוכל לא בריא, שלרוב נוהגים לפסול פחמימות רק בגלל שרוב הפחמימות משמינות, אבל זאת סתם סטיגמה לא נכונה.
בטטה הרבה יותר בריאה מתפוח אדמה, מכל הבחינות.
וזה שמעליי - אין שום דבר רע בפחמימות - יש דבר רע באוכל לא בריא, שלרוב נוהגים לפסול פחמימות רק בגלל שרוב הפחמימות משמינות, אבל זאת סתם סטיגמה לא נכונה.
בטטה הרבה יותר בריאה מתפוח אדמה, מכל הבחינות.
שניהם על אותו עיקרון
שואל השאלה:
אני יודעת שהם פחמימה, השאלה כאן היא מה יותר בריא מביניהם (ואם אפשר גם למה)
אני יודעת שהם פחמימה, השאלה כאן היא מה יותר בריא מביניהם (ואם אפשר גם למה)
בטטה.
אני יכולה להמר שבטטה, אבל זה סתם הימור, אני לא יודעת למה...
בבטטות יש יותר סוכר:/
אנונימית
בטטה. למרות שיש יותר סוכר יש שם פחות עמילן ויותר סיבים תזונתיים וויטמינים.
בטטה מכילה בטא קרוטן וערכה הגליקמי נמוך יותר. מבחינת קלוריות הם זהים.
באותו הנושא: