התחברות
הרשמה
כשמכינים אןרז לבן אז צריך לחכות קודם שהמים ירתחו או לשפוך את האורז עם המים?
10 במרץ 2016, 16:13
אוכל ים-תיכוני
2 תשובות
ביחד
מ
מישהי//.
לחכות שהמים ירתחו ואז לשים את האורז
מ
מה אכפת לך????
באותו הנושא:
כשמכינים מנה חמה וזה פסטה אז צריך להוציא תמים לפני שאוכלים? או שמשאירים את זה ככה?
לפני שאופים עוגיות, צריך לחמם את התנור מראש כשמכינים את התערובת?
כשמכינים לזניה, צריך לבשל את דפי הלזניה לפניה הרכבת הלזניה, או שפשוט משאירים אותם יבשים עד לאפיה בתנור?
כשמכינים מיץ גזר האם מספיק לשטוף אותו היטב במים חמים וסבון, או שחייבים לקלף?
כשמכינים לזניה צריך לבשל את הדפים רגיל או שמכניסים אותם לתנור ללא בישול?
כמה זמן צריך לחכות בין תאוריה לתאוריה?
קירור ג'לי - הכנתי ג'לי וקיררתי אותו, כמה זמן צריך לחכות עד שהוא יהיה מוכן להגשה?
כשמכינים סושי, על איזה צד של האצה שמים את האורז?
רק אותי מעצבן בפליפגרם (אפליקציית תמונות) שכתוב למטה כשמכינים סרטון פליפגרם?
במה אפשר להחליף קקאו ושוקולית (אין לי שוקולית גם) כשמכינים עוגה במיקרוגל?
כשמכינים מנה חמה אמורים להישאר קצת מים בסוף?