3 תשובות
אני לא יודע הרבה אל יש כזה דבר שנקרא מחמצת אני חושב, תבדקי
אנונימי
מחמצת עשויה במקור ממעט שמרים שמותססים בקמח ומים אך יש הרבה מתכונים ללחם עם אבקת אפייה, ממליץ לחפש באינטרנט. האמריקנים אופים הרבה (לחם מהיר) עם אבקת אפיה ממליץ לחפש גם באנגלית
קודם כל לא ניתן להכין לחם וקוראסונים ללא שמרים, בהגדרתם הם מאפי שמרים.
אחת השיטות לאפות ללא שמרים תעשייתיים היא להשתמש במחמצת.
מחמצת היא התססה של שמרים טבעיים שמקורם בקמח עצמו ומהאויר, זה תהליך ארוך ומסובך שיש ללמוד איך לעשות אותו כדי לקבל תוצאות טובות ולא משהו מקולקל.
ניתן להכין לחם ממחמצת, ויש הרבה מאפיות בוטיק שעושות את זה. אבל מאפי שמרים (קוראסונים וכו') זה בלתי אפשרי.
מחמצת המבוססת על התססה של מעט שמרים עם קמח ומים נקראת 'פוליש' בשפה המקצועית והיא אינה תחליף עבור מישהו שנמנע מטעמים רפואיים.
אפשר להכין לחם עם אבקת אפייה, מסתובבים באינטרנט כל מיני מתכונים לזה.
אם את מעוניינת ללמוד בהרחבה איך להכין ולהשתמש במחמצת בבית תשלחי לי מייל ואתן לך הדרכה אישית.
עודד פישר
אופה קונדיטור
[email protected]
אחת השיטות לאפות ללא שמרים תעשייתיים היא להשתמש במחמצת.
מחמצת היא התססה של שמרים טבעיים שמקורם בקמח עצמו ומהאויר, זה תהליך ארוך ומסובך שיש ללמוד איך לעשות אותו כדי לקבל תוצאות טובות ולא משהו מקולקל.
ניתן להכין לחם ממחמצת, ויש הרבה מאפיות בוטיק שעושות את זה. אבל מאפי שמרים (קוראסונים וכו') זה בלתי אפשרי.
מחמצת המבוססת על התססה של מעט שמרים עם קמח ומים נקראת 'פוליש' בשפה המקצועית והיא אינה תחליף עבור מישהו שנמנע מטעמים רפואיים.
אפשר להכין לחם עם אבקת אפייה, מסתובבים באינטרנט כל מיני מתכונים לזה.
אם את מעוניינת ללמוד בהרחבה איך להכין ולהשתמש במחמצת בבית תשלחי לי מייל ואתן לך הדרכה אישית.
עודד פישר
אופה קונדיטור
[email protected]
באותו הנושא: