התחברות
הרשמה
כיצד מזהים עמילן במזון?
9 בינואר 2017, 17:59
עמילן
מדע
מדעים
ביולוגיה
פחמימות
תשובה אחת
אם אני זוכרת נכון, יוד הוא אינדיקטור לעמילן. אז אם תשימי את המאכל ביוד וצבע המאכל ישתנה זה אומר שיש עמילן.
פ
פאטה מורגנה
באותו הנושא:
השפעת מוצרי חלב על ספיגת המזון - כיצד משפיעים מאכלי חלב, שאוכלים עם מזון אחר, על ספיגת המזון, והשפעות אחרות על הגוף?
לעמילן יש תפקיד חשוב במזון מה חשיבותו של העמילן?
מהי השיטה להימצאות עמילן במזון?
כיצד מזהים אישה? וכיצד מזהים גבר? תודה לעונים
איך מזהים גלוקוז, עמילן, חלבונים ופחמימות?
כיצד מכינים עמילן למפות? חומרים וכמות ..
כיצד בעלי חיים מנצלים עמילן?
חיטוי קרש חיתוך - כיצד מחטאים קרש חיתוך מזון מעץ, וכל כמה זמן צריך לבצע חיטוי?
כיצד לעיסת מזון משפיעה על הגדלת שטח פנים יחסית לנפח?
כיצד מזהים חמצן וכיצד מזהים מימן? תודה..