התחברות
הרשמה
באפיית עוגה האם יש הבדל בין הוספת סוכר לנוזלים או לקמח?
4 ביוני 2017, 18:57
מאפים
עוגות
אפייה
קמח
מאפה
2 תשובות
בגדול אין הבדל
ל
לב שומע ואיתכם בכל מצב
לדעתי יש הבדל.
פשוט תלכי לפי המרשם והשלבים הכי טוב.
א
אבגדהוזחטיכלמנסעפצקרש
באותו הנושא:
ההבדל בין סודה לשתייה לאבקת אפייה - מה ההבדל בין אבקת אפייה לסודה לשתייה באפיית עוגות?
באפיית עוגה - הוספת קפה שחור כאבקה או כמשקה מורתח?
אני מכינה עוגת מייפל ואין לי קמח תופח אבל יש לי קמח רגיל ואבקת אפייה, כמה אבקת אפייה אני צריכה לשים אם צריך לשים 1.5 כוס קמח תופח?
הוספת אבקת אפייה לעוגה - מכינה עוגה. שמה כוס אחת של קמח רגיל, כמה אבקת אפייה אני צריכה לשים?
ההבדל בין נייר אפייה לנייר פרגמנט - האם יש הבדל בין נייר אפייה לנייר פרגמנט?
השפעת השימוש בקמח תירס על זמן האפייה - האם באפיית עוגה, שמוש בקמח תירס ישנה משך האפייה?
הוספת אבקת אפייה וסודה לשתייה בעוגות - מתי מוסיפים אבקת אפייה ומתי מוסיפים סודה לשתייה באפיית עוגה?
האם יש הבדל,מבחינה בריאותית, בין קמח לבן לקמח תפוחי-אדמה?
מה ההבדל בין אבקת אפייה לסודה לשתייה באפיית עוגה?
הוספת סודה לשתייה לעוגה - כמה סודה לשתייה צריך להוסיף לכוס קמח לעוגה בחושה?
הסופת לימון בבישול - האם יש הבדל בין הוספת לימון בבישול או בסוף הבישול?