11 תשובות
שמן לפני לא?
לחמם מחבת ולטגן...
לשים קצת במחבת חם עם טיפה שמן
שזה יגיע לגודל פנקייק שאתה רוצה
על אש נמוכה
וכשיש חורים בכל הפנקייק והוא די מוצק וזהוב בצדדים תהפוך אותו על הצד השני
שזה יגיע לגודל פנקייק שאתה רוצה
על אש נמוכה
וכשיש חורים בכל הפנקייק והוא די מוצק וזהוב בצדדים תהפוך אותו על הצד השני
אנונימית
לשמן את המחבט עם קצת חמאה או שמן בטעם חמאה או מה שאתה משתמש, ולשים בלילה- לא יותר מידי ולא קצת . תתנסה קצת ותראה כמות
שואל השאלה:
כמה כפיות שמן לשפוך?
כמה כפיות שמן לשפוך?
תשים במחבת טיפה שמן ואז כל פעם בערך שתי כפות בלילה, כשאתה רואה בועות מעל הפנקייק תהפוך אטתו עד שהוא משחים משני הצדדים, אלרי זה תחזור על הפעולה עם עוד בלילה.
לשים חמאה קצת ואז לשפוך כל פעם קצת
אתה יכול גם למרוח חמאה. זה גם עובד
ולא צריך הרבה שמן רק מספיק שיכסה את כל המחבת
שים טיפה ותזיז את המחבת ככה שהשמן יכסה את הכל
ולא צריך הרבה שמן רק מספיק שיכסה את כל המחבת
שים טיפה ותזיז את המחבת ככה שהשמן יכסה את הכל
אנונימית
שואל השאלה:
אבל כמה כפיות שמן לשים?
אבל כמה כפיות שמן לשים?
תמרח קצת חמאה זה יותר טעים
ופשוט שפוך קצת מהבליחה(לא הרבה כי זה צריך להיות לא מדי עבה)שזה יגיע לגודל סביר
חכה עד שזה יתקשה ותהפוך
כל 4 פנקייקים בערך שים עוד טיפה חמאה
ופשוט שפוך קצת מהבליחה(לא הרבה כי זה צריך להיות לא מדי עבה)שזה יגיע לגודל סביר
חכה עד שזה יתקשה ותהפוך
כל 4 פנקייקים בערך שים עוד טיפה חמאה
לשים טיפה שמן(לא הרבה כי אז יוצא לא טעים),לקחת כך ולשים (אני אוהבת שהם עבים כאלה אבל איך שבא לך) ואז פשוט להפוך מתי שהם משחימים
באותו הנושא: