4 תשובות
מחממים חלב בכוס 30 שניות, מוסיפים כף נוטלה, מחממים עוד 30 שניות. אחרי הלימודים מערבבים עד שהשוקו חום בצבע אחיד.
יש שתי שיטות,
הראשונה: לקחת כף עם נוטלה ולשים בכוס עם חלב ולערבב.
ויש עוד אחת, אם לא נשאר הרבה נוטלה בקופסא ויש רק בצדדים אז תשפכי את החלב לקופסא תסגרי את הקופסא תשקשקי אותה ואחר כך תמזגי בכוס (זה טעים, ויוצא בלי גושים מנסיון).
הראשונה: לקחת כף עם נוטלה ולשים בכוס עם חלב ולערבב.
ויש עוד אחת, אם לא נשאר הרבה נוטלה בקופסא ויש רק בצדדים אז תשפכי את החלב לקופסא תסגרי את הקופסא תשקשקי אותה ואחר כך תמזגי בכוס (זה טעים, ויוצא בלי גושים מנסיון).
שואל השאלה:
זו נוטלה חדשה אז ככה שהיא מלאה, אנסה מה שאמרתם תודה! :)
זו נוטלה חדשה אז ככה שהיא מלאה, אנסה מה שאמרתם תודה! :)
אנונימית
יש מלא מתכונים ביוטיוב שיודעים להסביר ממש טוב
באותו הנושא: