10 תשובות
שואל השאלה:
זה בשביל הסידן
זה בשביל הסידן
אנונימי
מה הבעיה בגבינה צהובה בחייאת/:
וכן זה נשמע סבבה
וכן זה נשמע סבבה
שואל השאלה:
אכלתי של 9%
אכלתי של 9%
אנונימי
דווקא השמנות יותר עדיפות כי יש בהן פחות חומרים אקסטרה
לא טוב
שואל השאלה:
למה לא טוב?
למה לא טוב?
אנונימי
קודם כל לא היית במאזן קלורי שלילי , והשניצל והקטשופ לא בריאים ,גם אורז תלוי איזה , תירס גם תלוי אם זה שימורים או לא ,בגבינות יש המון שומן והחצי קופסת קוטג זה הרבה ארטיק זה עוד סבבה
שואל השאלה:
הייתי הלכתי 17,500 צעדים
השניצל זה מחזה עוף וספגתי תשמן
קטשופ לא הגזמתי
האורז זה מקור לפחמימה לא אכלתי בהגזמה
התירס לא משימורים
גבינות זה אחלה לקחתי תפחות שומן וגם זה מקור לסידן
וארטיק זה בסדר
הייתי הלכתי 17,500 צעדים
השניצל זה מחזה עוף וספגתי תשמן
קטשופ לא הגזמתי
האורז זה מקור לפחמימה לא אכלתי בהגזמה
התירס לא משימורים
גבינות זה אחלה לקחתי תפחות שומן וגם זה מקור לסידן
וארטיק זה בסדר
אנונימי
אה אז זה בסדר, אל תאכל יותר 1200 קלוריות
אני גם אני עכשיו התחלתי לאכל לא כל כך בריא ועדיין נשארת במאזן קלורי שלילי ואני יורדת אבל לא כמו שירדתי שאכלתי בריא .
באותו הנושא: