2 תשובות
פשוט תייבשי אותו טוב טוב עם נייר סופג, תניחי בתבנית חד פעמים עם ממש קצת מלח ותאפי על חום נמוך בערך 170 מעלות או 180
מעט זילוף של שמן זית, מלח ופלפל גרוסים וזהו לתנור
ככה הכי מרגישים את הטעם של הסלמון לא צריך יותר מידי תבלינים זה רק הורס
זה הולך טוב עם תפוחי אדמה קטנים אפויים ובצלי שאלוט וסלט ירוק:)
ככה הכי מרגישים את הטעם של הסלמון לא צריך יותר מידי תבלינים זה רק הורס
זה הולך טוב עם תפוחי אדמה קטנים אפויים ובצלי שאלוט וסלט ירוק:)