4 תשובות
גיינרים, או אבקות של חלבון נקי?

ולמה את צריכה, לשמור על תזונה או לתקופת מאסה?
בכללי אבקות חלבון פוגעות בכליות אז הם לא מומלצות
חתיך אש מגיל 6 - בלי להגיד שטויות שלא בדקת.
הוכח מחקרית שאין שום אבקת חלבון (שמאושרת במשרד הבריאות) שפוגעת בכליות, מה שדיברו עליו הוא כמות חלבון גבוה משצריך שפוגעת בכליות - שדרך אגב, רק למי שכבר יש בעיה בכליות ספיגת חלבון מרובה מדי עשויה להיות בעייתית...
אין שום דבר לא בריאותי באבקות חלבון, מלבד כימיקלים בכמה מסויימות וסוכרים שנחשו מה? יש את זה בכל מזון שעובד לאבקה.. כולל שוקולית וכן גם מטרנה. אין שום בעיה באבקות חלבון.
לנושא - יש את אלפא הישראלית שאני לא יודע עד כמה היא מומלצת בגלל שהיא לא עברה בדיקות מעבדה של צד ג' אבל מלא חברים שלי משתמשים וקיבלתי עליה רק פידבקים חיוביים וחייב להגיד שהיא האבקה הכי טעימה שיצא לי לנסות, התרכובת שלה היא שילוב של ביצה ומי גבינה מה שנותן ספיגת חלבון טובה יותר, היא גם לא כ"כ יקרה.
אם בא לך ללכת על חו"ל ועל מותגים יותר מוכרים ובטיחותיים יש את מאסל פארם, אופטימום נוטריישן ודיימטייז.
אם לא אכפת מהכסף ולהשקיע קצת ובא לך את הכי איכותי אני מאוד ממליץ על bpi iso טעם מושלם מרגיש כמו קינוח והערכים הכי טובים, החסרון שהיא קצת יקרה ביחס למנות שמקבלים