3 תשובות
משרים את האורז במים במשך כמה שעות. לאחר מכן מוסיפים לסיר כפית שמן ומקפיצים קצת את האורז בסיר. מוסיפים מים רותחים (2 כוסות מים על כוס אורז), מבשלים עד לרתיחה, מקטינים את האש ומבשלים על אש קטנה עד להתרככות האורז. (ניתן להוסיף במהלך הבישול כף אבקת מרק כדי לתבל עם המים.)
רמה
בעקרון כמו אורז רגיל אך משרים קודם לפחות לשעה במים (מסלק טעם לוואי) ומבשלים כ-35 דקות.
להשרות האורז 24 שעות במים.
לטגן קלות בשמן
להרתיח מים ביחס של 2.25 כוסות מים על כוס אורז.

הבישול ארוך מהרגיל.
לתבל, ממליצה בחום להוסיף לימון כדי "לשבור" את הטעם לוואי של האורז המלא.

בהצלחה
מירבי