4 תשובות
או סוכר לבן
סוכר אחר יעבוד הרבה פחות טוב מבחינת ארומה וטעם לדעתי. לא יודע אם גם מבחינת מרקם.
סוכר לבן גם מכיל פחות לחות מחום.
שואל השאלה:
בכל המתכונים שחיפשתי היה כתוב גם זוכר חום וגם סוכר לבן
אנונימית
תלוי באיזה מתכון את משתמשת
אבל אם זו הפעם הראשונה שאת מנסה את המתכון הזה אני מציעה לך לעבוד בדיוק לפי ההוראות
סוכר הוא יחסית יותר בריא מאשר סוכר לבן, וכנראה שיש סיבה שבחרו להשתמש בו
לדעתי אפשר להחליף בסוכר דמררה, שזה כמו סוכר חום אבל לא דחוס
באותו הנושא: