12 תשובות
אופים או מטגנים
שמים בתנור ומחכים שיהיה מוכן
אופים או מטגנים אותו
תשימי בתנור הכי פשוט.
תפזרי על תבנית גדולה בשכבה אחידה
שימי 4 כפות שמן ותבלינים/רטבים( אני שמה הכל מלח,פפריקה,תבלין גריל,אבקת שום, כורכום,קטשופ,רוטב צ'ילי ועוד)
את יכולה לשים רק מלח פלפל
ואז שימי בתנור לחצי שעה 200 מעלות
me too זה כבר תפוחי אדמה בגריל לא ציפס
ולשאלה מטגנים או אופים לדעתי בטיגון זה יותר טעים אבל מה שאת אוהבת יותר
אפשר או בתנור או במחבת
הכי פשוט בתנור שימי בתוך תבנית עם שמן ומלח ל20 על 200 מעלות
אופים ל180 מעלות בין 10-12 דקות.
הכנתי היום.
למה עשו לי נימוסים:((
נראה לי ההדרכה שלי היתה מצוינת!
ומשוגעת מאיפה את יודעת שזה כבר בגריל
כי ככה מכינים תפוחי אדמה בתנור ציפס זה לא עם תבלינים בתנור יש ציפס מתובל אבל לא עם כל כך הרבה תבלינים ככה
וממתי יש כורכום בציפס?!?
אני עושה ויוצא לי ספייסי וטעים בטירוף!!!
אם לא תנסי איך תדעי;)