5 תשובות
כמו תפוח אדמה, פשוט בסוף מוחצים אותו
לוקחים תפוחי אדמה
עם חמאה וקצת חלב
עם חמאה וקצת חלב
תפוחי אדמה מרסקים אחרי שמבשלים בסיר ומוסיפים דברים
לוקחים סיר
ממלאים אותו במים וקצת מלח ומרתיחים
לוקחים תפוחי אדמה
שוטפים אותם
מקלפים אותם
מכניסים אותם לסיר
סוגרים את הסיר
ומחכים איזה חצי שעה ארבעים דקות
אחר כך לוקחים מזלג
פותחים את הסיר ובודקים שהתפוחי אדמה רכים
אם הם רכים מוציאים אותם לקערה
לא שוכחים לכבות את הכיריים!
מועכים את התפוחי אדמה עם המועך תפוחי אדמה או איך שלא קוראים לזה
מוסיפים קצת חלב וחמאה (לא חובה אבל זה מוסיף ממש) ומלח
מערבבים עם כף
שמים בצלחת בעזרת הכף
אם אתה אנין טעם ויש לך מספיק רצון וכוח אתה שם מעל בצל מטוגן/בצל ירוק/פטריות מטוגנות
ואוכל עם מזלג
ממלאים אותו במים וקצת מלח ומרתיחים
לוקחים תפוחי אדמה
שוטפים אותם
מקלפים אותם
מכניסים אותם לסיר
סוגרים את הסיר
ומחכים איזה חצי שעה ארבעים דקות
אחר כך לוקחים מזלג
פותחים את הסיר ובודקים שהתפוחי אדמה רכים
אם הם רכים מוציאים אותם לקערה
לא שוכחים לכבות את הכיריים!
מועכים את התפוחי אדמה עם המועך תפוחי אדמה או איך שלא קוראים לזה
מוסיפים קצת חלב וחמאה (לא חובה אבל זה מוסיף ממש) ומלח
מערבבים עם כף
שמים בצלחת בעזרת הכף
אם אתה אנין טעם ויש לך מספיק רצון וכוח אתה שם מעל בצל מטוגן/בצל ירוק/פטריות מטוגנות
ואוכל עם מזלג
הנה מתכון מצוין:
קישורים מצורפים:
באותו הנושא: