6 תשובות
אין לי יותר מידי עצות בשבילך
פשוט תתחילי
אחרי שתתרגלי זה בכלל לא נורא
תחליף טעים זה נתחי סויה, זה ממש ממש מרגיש כמו בשר וזה מאוד טעים.
שואל השאלה:
אני אלרגית לאגוזים, זה גם משהו שמפחיד אותי במעבר לצמחונות
ותודה (:
אנונימית
לעשות את זה בהדרגה. אני לדוגמה התחלתי בזה שהפסקתי לאכול בקר. אחרי חודש שלא אכלתי בקר, הפסקתי לאכול עוף שזה היה רוב הבשר שאני אכלתי. אז לקח לי 3 חודשים שבמהלכם התמקדתי על תחליפים- קציצות עדשים, שניצלים טבעוניים וכו'.
אחרי 3 חודשים הפסקתי לאכול דגים ואז זהו.
ממליצה לך כל פעם כשאת מפסיקה לאכול בשר מסוים- תבררי באיזה מאכלים יש את המרכיבים שבבשר הזה. בשר בקר למשל שמועשר בברזל- את יכולה למצוא המון ברזל בחסה , טופו ופולי סויה.
כל הכבוד לך דבר ראשון :)
דבר שני אממ יש המון תחליפים במקום בשר שהם סויה, טופו, סייטן ועוד שאני לא מכירה עדיין
וצורת הבישול לא כזאת שונה פשוט חותכים ועושים בהם מה שבא לך
וכדי להתחזק ממש את צריכה לאכול קטניות ועדשים עם אורז. בהצלחה
שואל השאלה:
הבעיה העיקרית היא שברוב התחליפים (שאני מצאתי לפחות) יש דברים שאני אלרגית אליהם :>
אבל תודה על הטיפים! אני אחפש שוב (:
אנונימית
יש טופו, סייטן וגם יש חברות שמייצגות מוצרים טבעוניים כמו קציצות או המבורגרים מקטניות, תחפשי באינטרנט ותמצאי מלא דברים.
אם את לא מוצאת משהו שאת יכולה לאכול בגלל האלרגיות את יכולה לחפש מתכונים ולהכין בעצמך דברים שכן תוכלי לאכול.
בהצלחה :)
אנונימית