9 תשובות
עד שזה נהיה רך
כן אש גבוה עד שזה נהיה רך, אם זה חתיכות ממש קטנות אז בערך עשרים דקות זה יקח
אם זה תפודים חתוכים על חצי מאמינה שבערך חצי שעה
בתאבון
אם זה תפודים חתוכים על חצי מאמינה שבערך חצי שעה
בתאבון
שואל השאלה:
תודה תודה
תודה תודה
אנונימית
חשוב שאחרי שאת מוציאה אותם מהמים, מסננת תייבשי אותם טוב טוב טוב!
את עושה אותו חלבי?
שואל השאלה:
לא עושה חלבי
תפודים וחלב אף פעם לא נשמע לי משתלב
לא עושה חלבי
תפודים וחלב אף פעם לא נשמע לי משתלב
אנונימית
הכל טוב יותר :)
גם לבשל פסטה בחלב עושה אותה יותר קרמית
אז תדאגי שהם יהיו מעוכים טוב טוב ואז תערבבי עם חמאה/שמן זית ממש טוב
גם לבשל פסטה בחלב עושה אותה יותר קרמית
אז תדאגי שהם יהיו מעוכים טוב טוב ואז תערבבי עם חמאה/שמן זית ממש טוב
שואל השאלה:
תודהה
יצא לי ממש אחלה
תודהה
יצא לי ממש אחלה
אנונימית
שימי כורכום ומלח במים שיספג לתוך התפוח אדמה ואת יכולה לטגן בצל עד שישחים ולהוסיף את זה לפירה (אחרי שמעכת) בתאבון!
באותו הנושא: