2 תשובות
עשבי תיבול כמו שמיר, כוסברה, פטרוזילה וכו' שוטפים היטב, מייבשים ומכניסים לקופסא או שקית אטומה אטומה ומקפיאה.
ניתן לקצץ ולהקפיא בתבנית לקוביות קרח, כך מתקבלות מנות מדודות, מאוד נוח וזמין תמיד.
ניתן לקצץ ולהקפיא בתבנית לקוביות קרח, כך מתקבלות מנות מדודות, מאוד נוח וזמין תמיד.
לי
כוסברה לא ניתן להקפיא כמו שהיא כי כשהיא תופשר היא תיראה סמרטוטית. ניתן לקצוץ אותה לחתיכות ממש קטנות ואז להקפיא.
אבל עדיף להימנע מהקפאה. ניתן פשוט לעטוף אותה בנייר מגבת לח, לשמור במגרה במקרר ולהרטיב מעט את הנייר מדי כמה ימים. היא תחזיק מעמד אפילו שבועיים שלושה.
אבל עדיף להימנע מהקפאה. ניתן פשוט לעטוף אותה בנייר מגבת לח, לשמור במגרה במקרר ולהרטיב מעט את הנייר מדי כמה ימים. היא תחזיק מעמד אפילו שבועיים שלושה.
דנדוש
באותו הנושא: