7 תשובות
מרתיחים את העדשים ומוסיפים תבלינים
שואל השאלה:
אפשר יותר פירוט ?לא מבינה בזה כלום חחח
אנונימית
חחח דוגרי רשמתי לך מה שאמא שלי אמרה
שואל השאלה:
חחח אני מתה תודה בכל מקרה
אנונימית
כוס עדשים ירוקות או שחורות או וואטבר מה שיש לך בבית שהם עדשים שטופות ונקיות בצל אחד סגול או לבן לא באמת משנה הצבע קלוף ושלם מלח בערך כפית שימי קופסה קטנה של רסק עגבניות את שמה בסיר עדשים 4כוסות מים שמה בצל במרכז של הסיר מביאה לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים עד שהעדשים רכות מתרכות לא קשות בערך חצי שעה30 דקות+- ורק אז אל מוסיפה מלח וקופסת רסק עגבניות קטנה ומבשלת עוד שתי דקות או שלוש דקות יכולה להוסיף עוד ירק שאת אוהבת איזה גזר סלרי תפוח אדמה וואטבר או להשאיר ככה כמו שזה יכולה כמובן עוד תבלין אם אוהבת
שואל השאלה:
ממש תודה שירלי!
ואם אני רוצה להוסיף כמון באיזה כמות ?
אנונימית
רצוי כפית או כף כי יש לו טעם מאוד אנימי כזה