6 תשובות
שאלות
איך מכינים שקשוקה?
אנונימית
29 שניות
0
0
אני ראיתי משהו מהחלון ואני גרה בבית קרקע והוא היה ליד החלון שלי אמלהה מה אני עושה אני מפחדת רצח?
אנונימית
34 שניות
0
0
למה זה כזה?
~יותר וויראלית מהקורונה~
55 שניות
0
1
החמאתי לקראשית והיא רשמה לי awww מה זה אומר?
אנונימי
58 שניות
1
0
מתי יחזירו לדעתכם רשתות מזון מהיר? רוצה להתחיל לעבוד באחת מהן(בת 17 ושלושה חודשים)
אנונימית
1 דקות
0
0
מה ההבדל בין טראפ לראפ?
אנונימית
1 דקות
0
0
בעיה באינסטגרם
shirsalon
1 דקות
0
0
חבר שלי והאקסית שלו חזרו לדבר,המערכת יחסים שלהם הייתה לא משו והם נפרדו ברע כי הוא נפרד ממנה בשביל להיות איתי אבל היא
אנונימית
1 דקות
0
0
יש בסטיפס קבוצות התכתבות?
b
bts❤
1 דקות
1
1
למישהו יש את הטלפון a80
אִימְבֶּר
1 דקות
1
0
התיכונים גם יצאו לשיגרה?
אנונימית
2 דקות
0
0
איך מכינים שקשוקה?
שקשוקהמתכוניםקלוריותמטבחביציםהכנה ביתיתעגבניותלחםארוחותאיך להכיןאוכלסלטים
אנונימית
2 ביולי 2013, 21:27
1
4 תשובות
הכינו את המצרכים הבאים (הכמויות מתייחסות לשקשוקה לשני אנשים): 1/2 בצל (לקצוץ דק) 1-2 שיני שום כתושות 2 עגבניות (לחתוך לקוביות) רסק עגבניות 3 ביצים גבינות לפי הטעם (מומלץ: פטה וגבינת עיזים)
2
טגנו את הבצל במחבת על אש גבוהה (בשמן/ בחמאה) עד שהוא מזהיב. הוסיפו את השום. לאחר כחצי דקה בערך (לא לתת לו להישרף), הוסיפו גם את העגבניות, והנמיכו מעט את האש.
3
לאחר מספר דקות בהן העגבניות מתבשלות (ערבבו מדי פעם), הוסיפו 2-3 כפות רסק עגבניות, ומעט גבינת עיזים. הוסיפו תבלינים - מלח, פלפל, פפריקה חריפה, ומעט סוכר (אפשר גם אורגנו או זעתר, למי שאוהב). הנמיכו את האש, תנו לרוטב להתבשל וערבבו מדי פעם (אם הרוטב הופך סמיך, ניתן להוסיף מעט מים או חלב).
4
לאחר מספר דקות, הוסיפו את הביצים - שברו את הביצים מעל הרוטב (עדיף, לפני הוספת הביצים, לעשות מעין 'בורות' קטנים ולתוכם להוסיך את הביצים - כדי שלא יתפזרו).
5
סגרו את המחבת עם מכסה (זה מאפשר לביצים להתבשל גם מלמעלה ויותר מהר).
6
הסתכלו מדי פעם, וכבו את האש כאשר הביצים מוכנות במידה שאתם אוהבים. הסתכלו מדי פעם, וכבו את האש כאשר הביצים מוכנות במידה שאתם אוהבים.
איך מכינים שקשוקה?
אנונימית
29 שניות
0
0
אני ראיתי משהו מהחלון ואני גרה בבית קרקע והוא היה ליד החלון שלי אמלהה מה אני עושה אני מפחדת רצח?
אנונימית
34 שניות
0
0
למה זה כזה?
~יותר וויראלית מהקורונה~
55 שניות
0
1
החמאתי לקראשית והיא רשמה לי awww מה זה אומר?
אנונימי
58 שניות
1
0
מתי יחזירו לדעתכם רשתות מזון מהיר? רוצה להתחיל לעבוד באחת מהן(בת 17 ושלושה חודשים)
אנונימית
1 דקות
0
0
מה ההבדל בין טראפ לראפ?
אנונימית
1 דקות
0
0
בעיה באינסטגרם
shirsalon
1 דקות
0
0
חבר שלי והאקסית שלו חזרו לדבר,המערכת יחסים שלהם הייתה לא משו והם נפרדו ברע כי הוא נפרד ממנה בשביל להיות איתי אבל היא
אנונימית
1 דקות
0
0
יש בסטיפס קבוצות התכתבות?
b
bts❤
1 דקות
1
1
למישהו יש את הטלפון a80
אִימְבֶּר
1 דקות
1
0
התיכונים גם יצאו לשיגרה?
אנונימית
2 דקות
0
0
איך מכינים שקשוקה?
שקשוקהמתכוניםקלוריותמטבחביציםהכנה ביתיתעגבניותלחםארוחותאיך להכיןאוכלסלטים
אנונימית
2 ביולי 2013, 21:27
1
4 תשובות
הכינו את המצרכים הבאים (הכמויות מתייחסות לשקשוקה לשני אנשים): 1/2 בצל (לקצוץ דק) 1-2 שיני שום כתושות 2 עגבניות (לחתוך לקוביות) רסק עגבניות 3 ביצים גבינות לפי הטעם (מומלץ: פטה וגבינת עיזים)
2
טגנו את הבצל במחבת על אש גבוהה (בשמן/ בחמאה) עד שהוא מזהיב. הוסיפו את השום. לאחר כחצי דקה בערך (לא לתת לו להישרף), הוסיפו גם את העגבניות, והנמיכו מעט את האש.
3
לאחר מספר דקות בהן העגבניות מתבשלות (ערבבו מדי פעם), הוסיפו 2-3 כפות רסק עגבניות, ומעט גבינת עיזים. הוסיפו תבלינים - מלח, פלפל, פפריקה חריפה, ומעט סוכר (אפשר גם אורגנו או זעתר, למי שאוהב). הנמיכו את האש, תנו לרוטב להתבשל וערבבו מדי פעם (אם הרוטב הופך סמיך, ניתן להוסיף מעט מים או חלב).
4
לאחר מספר דקות, הוסיפו את הביצים - שברו את הביצים מעל הרוטב (עדיף, לפני הוספת הביצים, לעשות מעין 'בורות' קטנים ולתוכם להוסיך את הביצים - כדי שלא יתפזרו).
5
סגרו את המחבת עם מכסה (זה מאפשר לביצים להתבשל גם מלמעלה ויותר מהר).
6
הסתכלו מדי פעם, וכבו את האש כאשר הביצים מוכנות במידה שאתם אוהבים. הסתכלו מדי פעם, וכבו את האש כאשר הביצים מוכנות במידה שאתם אוהבים.
וואי סליחה
מחממת קצת שמן זית במחבת, חותכת בצל ושמה כשהשמן רותח, כשהבצל מתחיל קצת להשחים מוסיפה עגבניות חתוכות ורסק עגבניות ותבלינים לבחירתך (אני שמה בדרכ רק מלח ופלפל), מערבבת כמה שניות ואז שוברת ביצים למחבת, מכסה אותה ושמה על אש נמוכה
אימלא,
כמה זמן לקח לך לכתוב את זה
כמה זמן לקח לך לכתוב את זה
שואל השאלה:
תודה רבה!!!
תודה רבה!!!
אנונימית
בכייף דרך אגב אני בן. בטעות כתבתי בנקבה חחח