10 תשובות
זה אחרי שמת במקרר כאילו?
אנונימית
שואל השאלה:
לפני כן זה היה יומיים במקרר, ולפני שהקפצתי השרתי טיפה במים
עם צילי מתוק זה טעים
הבנתי אותך, תנסה קודם להשרות אותו עם תבלינים וסויה שיספוג את כל הטעמים ורק אז לבשל אותו ככה ישאר לו טעם חזק יותר
אנונימית
תנובה זאת החברה הכי גרועה לטופו פעם הבאה תקני משהו אחר
שואל השאלה:
תודה כולם. יש לכם אבל רעיונות מה לעשות עם הטופו שכבר טיגנתי?
תאמת שאין לי מושג
אולי לתבל ולהכין שוב?
זאת כמות גדולה?
אנונימית
לא יודעת אני בעצמי לא מתחברת לטופו בכלל הטעם שלו ישאר תמיד אותו הדבר גם אם תשרי אותו במשך שנים..
אני מעדיפה לקנות סייטן שזה חלבון חיטה קניתי של טבע דלי לשווארמה וזה מתובל כבר וזה באמת טעים
אולי לתבול את הטופו בטמפורה של קורנפלור קמח פפריקה ומים ואז בפירורי לחם ולטגן אבל בכל זאת נראה לי שהבפנים ישאר לבן כביום היוולדו