2 תשובות
קודם כול מאוד חשוב זה חלבונים..
חלבונים לא מסוכרים: גבינה צפתית.. בבשר בקר, בשר הודו, דגים, ביצים, אפונים, פולים מיובשים, אגוזים, חלב אם ומוצרי חלב.
חלבונים מסוכרים: שוקו. שוקולד.\
החלבונים המסוכרים מומלצים פחות.. החלבונים נמוכים
חלבונים לא מסוכרים: גבינה צפתית.. בבשר בקר, בשר הודו, דגים, ביצים, אפונים, פולים מיובשים, אגוזים, חלב אם ומוצרי חלב.
חלבונים מסוכרים: שוקו. שוקולד.\
החלבונים המסוכרים מומלצים פחות.. החלבונים נמוכים
וגם ברזל מאוד חשוב...
מאכלים הכוללים כמות רבה של ברזל הם: עוף, דגים וביצים, שקדים, קטניות, קמח מלא, רוקט וירקות עלים (כמו אספרגוס ותרד).
מאכלים הכוללים כמות רבה של ברזל הם: עוף, דגים וביצים, שקדים, קטניות, קמח מלא, רוקט וירקות עלים (כמו אספרגוס ותרד).
באותו הנושא: