9 תשובות
את יכולה לקחת פנקייקים עם בננות וקמח כוסמין או רגיל או שיבולת שועל ואבקת חלבון וביצים
זה נראה לי ילך ממש טוב בקופסה גם כשזה קר
זה נראה לי ילך ממש טוב בקופסה גם כשזה קר
שואל השאלה:
יש לך מתכון אולי שיצא בערך בערכים האלה? כי כל מה שמצאתי היה יותר או פחות מדי :)
יש לך מתכון אולי שיצא בערך בערכים האלה? כי כל מה שמצאתי היה יותר או פחות מדי :)
אנונימית
את יכולה להכין אולי כמות גדולה ואז לחלק לשתי מנות
בוודאי! הנה **מתכון מאוזן לפנקייקים עם בננה, שיבולת שועל ואבקת חלבון**, שמגיע לסך של כ־**600 קלוריות** (תלוי קלות בסוג החלבון והבננה).
---
### פנקייק חלבון עם בננה ושיבולת שועל (600 קלוריות)
#### רכיבים (למנה אחת גדולה או 2 קטנות):
* בננה בינונית בשלה
* שיבולת שועל טחונה (קוואקר רגיל) כוס (45 גרם)
* אבקת חלבון וניל (או שוקולד) **1 סקופ (30 גרם)
* חלב ** כוס (120 מ"ל)**
* ביצה שלמה
* אבקת אפייה ** כפית**
* קינמון לפי טעם
* תמצית וניל לפי טעם
* שמן קוקוס לטיגון כפית
סה"כ: 590-610 קלוריות
אופן ההכנה:
1. **לטחון** את השיבולת שועל (אם לא השתמשת בקוואקר טחון) עד שמתקבל קמח עדין.
2. להוסיף את שאר המרכיבים לקערה או בלנדר בננה, ביצה, אבקת חלבון, חלב, תבלינים ואבקת אפייה.
3. **לערבב או לבלנדר** עד שהתערובת אחידה וסמיכה (אם סמיך מדי להוסיף מעט חלב).
4. **לחמם מחבת נון-סטיק** עם כפית שמן קוקוס על אש בינונית.
5. לצקת כף או שתיים מהבלילה לכל פנקייק, לטגן כ־2 דקות מכל צד עד להשחמה קלה.
ערכים תזונתיים (בערך למנה):
* קלוריות: 600
* חלבון: 32-35 גרם
* פחמימות: 55-60 גרם
* שומנים: 18-20 גרם
---
### פנקייק חלבון עם בננה ושיבולת שועל (600 קלוריות)
#### רכיבים (למנה אחת גדולה או 2 קטנות):
* בננה בינונית בשלה
* שיבולת שועל טחונה (קוואקר רגיל) כוס (45 גרם)
* אבקת חלבון וניל (או שוקולד) **1 סקופ (30 גרם)
* חלב ** כוס (120 מ"ל)**
* ביצה שלמה
* אבקת אפייה ** כפית**
* קינמון לפי טעם
* תמצית וניל לפי טעם
* שמן קוקוס לטיגון כפית
סה"כ: 590-610 קלוריות
אופן ההכנה:
1. **לטחון** את השיבולת שועל (אם לא השתמשת בקוואקר טחון) עד שמתקבל קמח עדין.
2. להוסיף את שאר המרכיבים לקערה או בלנדר בננה, ביצה, אבקת חלבון, חלב, תבלינים ואבקת אפייה.
3. **לערבב או לבלנדר** עד שהתערובת אחידה וסמיכה (אם סמיך מדי להוסיף מעט חלב).
4. **לחמם מחבת נון-סטיק** עם כפית שמן קוקוס על אש בינונית.
5. לצקת כף או שתיים מהבלילה לכל פנקייק, לטגן כ־2 דקות מכל צד עד להשחמה קלה.
ערכים תזונתיים (בערך למנה):
* קלוריות: 600
* חלבון: 32-35 גרם
* פחמימות: 55-60 גרם
* שומנים: 18-20 גרם
שואל השאלה:
נראה לי יש קצת בעיות בערכים חחח
נראה לי יש קצת בעיות בערכים חחח
אנונימית
אוי דקה
שואל השאלה:
תאמת בודיבילדרים היו מתים לכמות חלבון כזאת חחח
תאמת בודיבילדרים היו מתים לכמות חלבון כזאת חחח
אנונימית
חחחחח
שואל השאלה:
תודה!
תודה!
אנונימית
באותו הנושא: