5 תשובות
יכול להיות שזה חמץ אבל אח זה ממש ממש חשוב אז מציעה לך לקצת את זה פשוט! :)
זה שזה בלי *גלוטן לא הופך את זה לכשר לפסח
אם זה מחול
אולי עדיף שתחכה עם זה לאחרי פסח אם זה לא פיקוח נפש
אם זה מחול
אולי עדיף שתחכה עם זה לאחרי פסח אם זה לא פיקוח נפש
זה בעייתי
שואל השאלה:
כתוב על הויטמינים ללא גלוטן תלמדו לקרוא
כתוב על הויטמינים ללא גלוטן תלמדו לקרוא
אנונימי
תקשיב, אתה צודק שזה 'ללא גלוטן', וזה אומר שאין שם חיטה ושעורה וזה מעולה לבריאות. אבל 'חמץ' ו'גלוטן' זה לא בדיוק אותו דבר בהלכה. יש דברים שהם לא גלוטן (כמו סוגים מסוימים של עמילן או חומרים מקשרים) שעדיין נחשבים חמץ לפי הכשרות. אם אתה לא מחמיר בפסח - הכל טוב, אבל אם חשוב לך שזה יהיה כשר לפסח לפי ההלכה, שווה לבדוק את זה שוב כי הסטנדרטים לא תמיד חופפים".
באותו הנושא: