2 תשובות
חזה עוף מתאים להקפצה מקפיצים אותו עד שהוא לבן ורך
או לטגן שניצל כ5 דקות מכל צד עד שמזהיב
אם את רוצה במרק עד שהוא מבושל אבל זה יהיה לך קשה חזק
גם בתנור יצא לך יבש
את יכולה לשים לו שמן זית תבלינים ולשים 5 דקות מכל צד על הגריל או על מחבת פסים
או לטגן שניצל כ5 דקות מכל צד עד שמזהיב
אם את רוצה במרק עד שהוא מבושל אבל זה יהיה לך קשה חזק
גם בתנור יצא לך יבש
את יכולה לשים לו שמן זית תבלינים ולשים 5 דקות מכל צד על הגריל או על מחבת פסים
חזה עוף חייב להיות עשויי לחלוטין "וול דאן". מחשש לסלמונלה.
ניתן לבשל אותו בנוזל (מרק או ציר ירקות), ואז להשלים בהקפצה עם ירקות ורוטב.
משך הבישול כ-12 דקות (לבדוק אם לא עשויי להוסיף דקה או שתיים).
ניתן לקרר ולהכניס לסלט. או להשלים עם רטבים קרים
בתאבון
ניתן לבשל אותו בנוזל (מרק או ציר ירקות), ואז להשלים בהקפצה עם ירקות ורוטב.
משך הבישול כ-12 דקות (לבדוק אם לא עשויי להוסיף דקה או שתיים).
ניתן לקרר ולהכניס לסלט. או להשלים עם רטבים קרים
בתאבון
באותו הנושא: