התחברות
הרשמה
טיגון הבשר בלזניית בשר - הכנת לזניה בשר האם אני חייבת לטגן את הבשר לפני שאני מכניסה לתנור, או שאין חובה בכך?
18 בנובמבר 2013, 07:27
לזניה
לזניה בשרית
טיגון
בישול
אוכל
בשר
תשובה אחת
אין צורך לטגן כדי שיתבשל, אלא רק כדי להטעים אותו יותר. יש הבדל בין שמתבשל בתוך הלזניה, או שמתטגן עם בצל מטוגן...
זהבה
באותו הנושא:
כמה קלוריות יש במנת לזניה שמורכבת מדפי לזניה ובשר טחון?
טיגון ובישול בשר קפוא - האם אפשר לטגן / לבשל בשר קפוא מבלי להפשיר?
הכנת חביתה ללא טיגון - איך אפשר לעשות חביתה לא מטוגנת?
איפה משיגים פסטה טרייה של לזניה להכנה בבית?
טיגון חצילים בריא - איך אפשר לטגן חציל בלי שיספוג מלא שמן בזמן הטיגון?
בשר בשר בשר בשר בשר בשר
הכנת בשר לחמין - אם אני מכין חמין עם בשר אז לשים על הבשר מים רותחים או שלתת למים לרתוח לאט?
שמן עמוק אחרי הטיגון - מה עושים לאחר הטיגון עם שמן עמוק?
ניטרול ריחות טיגון - איך מנטרלים ריחות טיגון במטבח (אחרי הטיגון ולא במהלכו)?
שמן בריא לטיגון - מה יותר בריא לטיגון: שמן זית כתית מעולה או שמן מזוכך?
טיגון ביצה זה שינוי פיזיקלי או כימי?