5 תשובות
נראלי שכע
הוא אמור להיות דביק אבל לא גושים
דביק ברמה סבירה גם לא גושים
חח... אמא שלי מכינה עכשיו ספינג'ות.
הבצק של הספינג' צריך להיות טיפה דביק אבל בלי גושים.
( תעבדי את הבצק תני לו לנוח 10 ד' ואז תעבדי שוב עד שהגושים יעלמו אם נשאר קצת גושים אז זה לא נורא )
הבצק של הספינג' צריך להיות טיפה דביק אבל בלי גושים.
( תעבדי את הבצק תני לו לנוח 10 ד' ואז תעבדי שוב עד שהגושים יעלמו אם נשאר קצת גושים אז זה לא נורא )
הוא אמור להיות דביק בלי גושים 😃
באותו הנושא: