התחברות
הרשמה
אוכל - עדשים ירוקות - האם ניתן להשרות ליום או אפילו יומיים לפני הבישול? האם הויטמינים עדיין נשארים לאחר יומיים במים?
7 בפברואר 2014, 16:11
בישול
ויטמינים
עדשים
מים
אוכל
השרייה
תשובה אחת
שואל השאלה:
מה לגבי 20-40 שעות - האם יש פחות ויטמינים?
אנונימי
באותו הנושא:
בישול אורז עם עדשים - אני רוצה לבשל אורז עם עדשים אדומים. האם עלי להשרות את העדשים לפני הוספתם לאורז ואם כן, כמה זמן?
חייבים להשרות עדשים לפני שמבשלים או שאפשר רק לבשל במים רותחים?
איך מכינים מג'דרה (אורז עם עדשים) מבלי להשרות את העדשים?
ערכן התזונתי של קטניות לאחר בישול - קטניות אם אני מבשלת קיטניות כמו עדשים ירוקות, או חומוס גרגירים האם הויטמנים נישארים לאחר הבישול, כי אני שופכת את המים ומסננת.
למה כדי להשרות את החצילים במי מלח לפני בישול\טיגון.?
אורז אדום צריך להשרות לפני בישול ללילה, נכון?
בישול גריסים - איך מבשלים גריסים? יש צורך להשרות לפני הבישול?
האם כוסמת ירוקה צריך להשרות?
מה כמות הקלוריות בכ-82 גרם של עדשים (כתומות) לפני בישול?
כמה קלוריות יש בכוס פלסטיק של עדשים כתומות לפני בישול?