8 תשובות
ממש לא את מעדיפה לא לדעת מה יש שם
עצמות וכאלה ממש לא איכותי
עצמות וכאלה ממש לא איכותי
שואל השאלה:
תודה, זאת תשובה שלופה מהמותן או מבוססת על עובדות?
ו2, אז איך זה כל כך טעים?
3, באכילה מתונה האם זה מזיק? תווך קרוב או רחוק)
4, אני בן ") תודה
תודה, זאת תשובה שלופה מהמותן או מבוססת על עובדות?
ו2, אז איך זה כל כך טעים?
3, באכילה מתונה האם זה מזיק? תווך קרוב או רחוק)
4, אני בן ") תודה
אנונימי
כמו שכבר אמרו לך, אם אתה רוצה להמשיך לאכול את זה,
אל תראה את התוכנית.
אבל אם אתה מתעקש, חפש בגוגל:
"איך עושים פסטרמה אורלי וגיא"
אבל אם אתה רוצה לעשות פסטרמה אמיתית בבית,
זה ממש קל, רק תקיש בגוגל:
"פסטרמה ביתית" (רצוי של דורעם גונט).
בעיקרון זה חזה הודו (שלם או חצי) שמושרה 24 שעות במרינדה,
ואחר כך אפוי בתנור.
וזהו.
אל תראה את התוכנית.
אבל אם אתה מתעקש, חפש בגוגל:
"איך עושים פסטרמה אורלי וגיא"
אבל אם אתה רוצה לעשות פסטרמה אמיתית בבית,
זה ממש קל, רק תקיש בגוגל:
"פסטרמה ביתית" (רצוי של דורעם גונט).
בעיקרון זה חזה הודו (שלם או חצי) שמושרה 24 שעות במרינדה,
ואחר כך אפוי בתנור.
וזהו.
שארית של עוף או גרוע מכך בלי לדעת כמה זמן המרכבים היו בחוץ לפני החליטה אני ממליץ על פסטרמה רגילה שהיא החידה ואם קשה לך להבין איך זה ניראה טוב וכו שם לב שסלמי יש חתיכות לבנות קשות כאלה זה בדיוק העצם שהחומר לא דילל אותה לגמרי
אז שהיה לך בתאבון ;)
אז שהיה לך בתאבון ;)
אפילו בוא נצא מתוך הנחה שהפסטרמה מבשר אדום או מעוף באיכות טובה ומעולה
מהמעדניה
אתה יודע כמה נתרן יש שם אם תאכל כל יום תקבל לחץ דם
שלא נדבר שזה אוכל מעובד עם כל מיני חומרים משמרים בשביל לשמור על הבשר שלא יתרקב
לא בריא לאכול כל יום כי זה מנה מעובדת
מכל דבר טוב לצרוך בגבול ובמידה
מהמעדניה
אתה יודע כמה נתרן יש שם אם תאכל כל יום תקבל לחץ דם
שלא נדבר שזה אוכל מעובד עם כל מיני חומרים משמרים בשביל לשמור על הבשר שלא יתרקב
לא בריא לאכול כל יום כי זה מנה מעובדת
מכל דבר טוב לצרוך בגבול ובמידה
קשה להגיד איכותי/בארי או כול דבר אחר תמיד הכי טוב זה ירקות ופרות וגם עכשיו איך שמגדלים אותם ומה שעושים להם אפילו זה כבר לא נחשב בארי לפי דעתי כבר אין דבר כזה בראי יש רק יותר טוב ופחות טוב
אנונימי
אני שואל השאלה: שלום:)
תודה רבה לכם על התשובות שכולן נכונות יש לציין שכבר ראיתי את הקטע מ'אורלי וגיא' על הפסטרמה וכן.. זה עשה לי מה שזה עשה לכל מי שצפה בזה.
בתגובות האחרונות נכתבה המילה "בארי" חח לא הבנתי עד שקלטתי שבעצם הוא מתכוון ל"בריא".
נו.. שיהיה.
בכל אופן מה שקורה מהיום זה שאני מתחיל במזל טוב וכך גם אני ממליץ לאחרים להכין ולבשל פסטרמה ביתית אמיתית. בדיקה מהירה בגוגל וראיתי שזה ממש דבר שכבר בשגרה אצל הרבה מאוד אנשים וזה דיי פשוט ומהיר להכנה והטעם... משובח ובריא.
ונקניקים תעשייתיים? לא מתקרב יותר.
תודה לכם אנשים טובים.
נ. ב יהיה אולי גם נחמד לפתוח קבוצה קטנה של אנשים פרטיים שמכינים פסטרמות ביתיות בבית.. נכון? לצורך שיתוף עידוד ותמיכה הדדית.. אז אני או מישהו מכם וכן אפשרי לקחת את הזכויות השמורות על הרעיון:) העיקר שתיהיה קבוצה שכזו..
עם או בלי מתחיל כאן לבשל פסטרמות משובחות לבד. בהצלחה לי:)
שלום וברכה.
תודה רבה לכם על התשובות שכולן נכונות יש לציין שכבר ראיתי את הקטע מ'אורלי וגיא' על הפסטרמה וכן.. זה עשה לי מה שזה עשה לכל מי שצפה בזה.
בתגובות האחרונות נכתבה המילה "בארי" חח לא הבנתי עד שקלטתי שבעצם הוא מתכוון ל"בריא".
נו.. שיהיה.
בכל אופן מה שקורה מהיום זה שאני מתחיל במזל טוב וכך גם אני ממליץ לאחרים להכין ולבשל פסטרמה ביתית אמיתית. בדיקה מהירה בגוגל וראיתי שזה ממש דבר שכבר בשגרה אצל הרבה מאוד אנשים וזה דיי פשוט ומהיר להכנה והטעם... משובח ובריא.
ונקניקים תעשייתיים? לא מתקרב יותר.
תודה לכם אנשים טובים.
נ. ב יהיה אולי גם נחמד לפתוח קבוצה קטנה של אנשים פרטיים שמכינים פסטרמות ביתיות בבית.. נכון? לצורך שיתוף עידוד ותמיכה הדדית.. אז אני או מישהו מכם וכן אפשרי לקחת את הזכויות השמורות על הרעיון:) העיקר שתיהיה קבוצה שכזו..
עם או בלי מתחיל כאן לבשל פסטרמות משובחות לבד. בהצלחה לי:)
שלום וברכה.
אגב אם אתם מקימים קבוצה שכזו.. ספרו לי ולנו כמובן:))
באותו הנושא: