3 תשובות
המצרכים:
========
שמן קנולה או שמן זית
1 בצל גדול קצוץ
כמה שיני שום קלופים ומעוכים
2 קופסאות רסק עגבניות
מים בכמות זהה לרסק העגבניות
מלח
סוכר
טימין
כמה עלי בזיליקום



אופן ההכנה:
============
1. טגנו את הבצל עד שיזהיב קלות.

2. הוסיפו את השום המעוך לטיגון, למשך דקה.

3. הוסיפו את הרסק, המים והתבלינים ובשלו על אש קטנה לפחות לרבע שעה.
אנונימי
הרוטב שלי זה רוטב משפחתי סודי אז אני יגיד לך מתכון של חברה..
מטגנים בצל ועגבניות כשהבצל מזהיב מוספים:
רסק עגבניות, מים, מרק עוף, פלפל, מלח, פפריקה אדומה וקצת קצת כמון..
מרתיחיחם ומערבבים עם הספגטי בתאבון:_)
תחפשי באיטרנט
אנונימי