2 תשובות
קמח תופח מכיל אבקת אפיה ולא שמרים.
לא, קמח תופח מאליו הוא בדרך כלל לעוגות/עוגיות
וקמח לחם מיוצר/נטחן אחרת ומכיל יותר "גלוטן"
כדי להחליף את השמרים צריך "מחמצת טבעית" מה שקוראים בערבית "חמירה"
או אבקת אפייה כמו שנאמר
ניתן להשיג בסופר קמח משולב לאפיית לחם ללא שמרים
וקמח לחם מיוצר/נטחן אחרת ומכיל יותר "גלוטן"
כדי להחליף את השמרים צריך "מחמצת טבעית" מה שקוראים בערבית "חמירה"
או אבקת אפייה כמו שנאמר
ניתן להשיג בסופר קמח משולב לאפיית לחם ללא שמרים
קישורים מצורפים:
באותו הנושא: